Skoči na glavno vsebino

Drage devetošolke, dragi devetošolci, vabimo vas na predstavitev športnega oddelka. Pridružite se nam v četrtek, 4. 2. 2021, ob 13. uri na povezavi  https://arnes-si.zoom.us/j/91213249065.

Vabimo vas tudi na informativni dan (Gimnazija Brežice #vstopnicavtvojoprihodnost), ki bo v petek, 12. 2. 2021, ob 9. in 15. uri in v soboto, 13. 2. 2021, ob 9. uri. Informativni dan bomo izvedli v živo, preko naše spletne strani www.gimnazija-brezice.si. Na informativnem dnevu Gimnazija Brežice #vstopnicavtvojoprihodnost boste spoznali »zvezde« naše šole, poklepetali z dijaki in profesorji, se seznanili z obema programoma (gimnazija in gimnazija-športni oddelek) in sodelovali v kvizih in nagradni igri …

Pomembni datumi vpisnega postopka za vpis v 1. letnik za šolsko leto 2021/2022

Najkasneje do 4. marca 2021 je potrebno poslati na šolo naslednjo dokumentacijo: potrdilo o registraciji in udeležbi na uradnih tekmovanjih nacionalne športne panožne zveze, potrdilo o članstvu v športnem klubu/društvu, športnih dosežkih in ciljih oz. perspektivnosti, izjavo trenerja o sodelovanju s športnim koordinatorjem in zdravniško spričevalo (dobite pri osebnem zdravniku).

Obrazci

Informacije o poteku prijavno-vpisnega postopka za šolsko leto 2021/2022

Poleg naštetega boste imeli februarja in marca možnost udeležbe pri urah pouka, v mesecu marcu pa načrtujemo še izvedbo dneva odprtih vrat.

Spremljajte nas na socialnih omrežjih šole.

Uroš Škof,

ravnatelj

Dostopnost