Skoči na glavno vsebino

Pozdravljeni, dijaki in starši,
vsi smo se znašli v razmerah, ki zahtevajo od vseh nas veliko prilagajanja in potrpljenja. Izobraževanje na daljavo je za vse nas nekaj popolnoma drugačnega in novega. Upam, da vam ne povzroča prevelikih težav. Občasno se pojavljajo težave z internetnimi povezavami in tudi to se bo v prihodnosti uredilo. Za vse nas je najpomembnejše, da se šolsko delo nadaljuje. Zato naredite, kolikor zmorete v danem trenutku. Verjamem, da zmorete opraviti vse naloge, ki so vam jih določili profesorji. Na koncu bo vse narejeno in opravljeno.

Pouk na daljavo se nadaljuje tudi v prihodnje, in sicer vse do takrat, dokler ne pojenja epidemija koronavirusa. Kdaj bo to, pa bo odločila zdravstvena stroka.

Soočamo se z novo situacijo. Vsak po svojih najboljših močeh želi opraviti svoje delo. Da ni lahko, se strinjamo vsi. V tem trenutku je najpomembnejše, da sodelujemo in si medsebojno pomagamo. Vsi na Gimnaziji Brežice se tega zavedamo in skušamo zadeve čim bolj poenostaviti. Ker se na stresna stanja odzivamo različno, je pomembno, da se tega zavedamo in smo maksimalno tolerantni. Vsak od nas mora prispevati svoj delež k skupnemu cilju. Naš prvi cilj je premagati epidemijo. Na koncu bomo zmagali vsi. Prepričan sem v to. Pomembno je, da se še naprej držimo preventivnih ukrepov in ostajamo doma. Pri tem pa skrbite za čim več gibanja na svežem zraku skupaj z vašimi družinskimi člani.

Zahvaljujem se vam za odzive, mnenja in predloge, ki ste jih navedli v anketi, saj nam s tem pomagate usmerjati naše skupne aktivnosti.

V petek smo opravili videokonferenco z razredničarkami in razredniki, kjer smo se dogovorili o delu v naslednjih tednih. Razredniki vas bodo v začetku tedna obvestili o dogovorih in upamo, da bo s tem delo teklo brez večjih težav.

Ostanite zdravi.
Srečno!

Kolektiv Gimnazije Brežice
Uroš Škof, ravnatelj

Dostopnost