Skoči na glavno vsebino

V četrtek, 23. 9. 2021, je na Gimnaziji Brežice potekalo šolsko tekmovanje iz znanja logike. Tekmovanja se je udeležilo 60 dijakov, ki so tekmovali v dveh tekmovalnih skupinah.

Bronasto priznanje je osvojilo 23 dijakov, od teh se jih je 12 uvrstilo na državno tekmovanje, ki je potekalo v soboto, 6. novembra 2021, v Ljubljani. Kar 8 dijakov je doseglo srebrno priznanje na državni ravni.

Dobitniki bronastega priznanja:

Marino Radić in Ema Hriberšek iz 1. b, Pia Rožmanec, Eva Dobnik, Leon Drstvenšek in Lara Pregelj iz 1. c, Jaka Pompe iz 1. d, Nastja Obradović iz 2. a, Matic Kink in Tim Križanič iz 2. b, Nejc Praprotnik iz 2. c, Samo Škrabar iz 2. d, Tamara Kopše in Gaja Molan iz 3. b, Anika Simončič iz 3. c,  Luka Čurič iz 3. d,  Vesna Poznič in Nina Bobnič iz 4. a,  Leila Mokrovič iz 4. b,  Živa Bratkovič, Črt Pinterič, Ema Lea Zorko in Andraž Jurečič iz 4. c.

Udeleženci državnega tekmovanja:

Pia Rožmanec in Eva Dobnik iz 1. c, Matic Kink iz 2. b, Nejc Praprotnik iz 2. c, Samo Škrabar iz 2. d, Tamara Kopše iz 3. b, Anika Simončič iz 3. c,  Luka Čurič iz 3. d,  Vesna Poznič iz 4. a,  Leila Mokrovič iz 4. b,  Živa Bratkovič in Črt Pinterič iz 4. c.

Dobitniki srebrnega priznanja na državni ravni:

Pia Rožmanec in Eva Dobnik iz 1. c, Nejc Praprotnik iz 2. c, Samo Škrabar iz 2. d, Anika Simončič iz 3. c,  Vesna Poznič iz 4. a,  Leila Mokrovič iz 3. b,  Živa Bratkovič iz 4. c.

Vsem dobitnikom priznanj iskreno čestitamo!

Aktiv matematikov

Dostopnost